Ανακαίνιση καφετέριας

Ο πελάτης μας ζήτησε διακοσμητικό ψευδότοιχο με κρυφό φωτισμό (ταινία led) κατά την ανακαίνιση καφετέριας. Ο διακοσμητικός τοίχος ήταν μια επιλογή με ρίσκο  καθώς θα έπρεπε να ταιριάζει με όλο το concept της διακόσμησης.

Επειδή επρόκειτο για επαγγελματικό χώρο  ήταν ευκολότερη η προσαρμογη του και η εναρμόνιση με την διακόσμηση του υπόλοιπου χώρου.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε και μάλιστα εφαρμόστηκε παρόμοια τεχνική και σε άλλα σημεία του χώρου. Η ανακαίνιση καφετέριας δεν είναι εύκολη καθώς πρέπει να αποδωθεί πιστά αυτό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης ή σχεδίασε ο διακοσμητής στο χαρτί.

 

ανακαίνιση καφετέριας

 

Οι εργασίες έγιναν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο ώστε να μην χαθούν πολλές εργάσιμες ημέρες κάτι που σημαίνει σημαντικά διαφυγόντα κέρδη.

Όπως συμβουλεύουμε πάντα τους επαγγελματίες πελάτες μας, τα διαφυγόντα κέρδη λόγω καθυστέρησης των έργων θα πρέπει να προστίθονται στο κόστος του έργου.

Αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την επιλογή κατάλληλου συνεργείου το οποίο συντονισμένα θα φέρεις σε πέρας τις εργασίες στον συντομότερο χρόνο χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και “νεκρές” ώρες και ημέρες.

Αν θέλετε να μας ζητησετε προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή απλώς να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Η προσφορά μας θα είναι ενυπόγραφη με κάθε λεπομέρεια κόστους χρονοδιαγράμματος και υλικών.

 

Προσφορά – Εκτίμηση εργασίας