Λέξεις κλειδιά: ελαιοχρωματισμοί τιμές, ελαιοχρωματιστές βόλος, βαψίματα βόλος, βάψιμο σπιτιού τιμή. Το άρθρο αυτό γράφτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Επειδή οι επαγγελματίες έχουν ξεκάθαρη και σταθερή τιμολόγηση , θα τολμήσουμε να ανακοινώσουμε τις τιμές μας.

Οι τιμές είναι ακριβείς και όχι “στο περίπου”, είναι όμως ενδεικτικές καθώς τις επηρρεάζει ένα πλήθος παραμέτρων όπως απόσταση, ειδικές τεχνοτροπίες, ειδικές δυσκολίες στην πρόσβαση που απαιτουν χρήση σκαλωσιάς, άλλες ειδικές δυσκολίες (πχ παλιός ανώμαλος τοίχος που θέλει αποκατάσταση πριν την εφαρμογή χρωμάτων, διαβρωμένα κάγκελα που απαιτούν κατανάλωση εργατο-ωρών στο τρίψιμο , κλπ). Ελαιοχρωματισμοί τιμές:

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ώς εξής : (Ιαν 2019)

  • Ελαιοχρωματισμοί στον Bόλο: 1.5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. (Μόνο η εργασία) , “αστάρι” (μόνο όταν απαιτείται) 2.20 ευρώ ανά τ.μ.
  • Εργασίες σε κοντινές περιοχές  δεν χρεώνονται έξτρα όταν η μετάβαση δεν μας προσθέτει σημαντική επιβάρυνση.
  • Ελαιοχρωματισμοί σε όλη την Ελλάδα: γίνεται χρέωση ανάλογη του οικονομικού μεγέθους της εργασίας και των εξόδων μετάβασης και παραμονής. (Η έδρα μας είναι ο Βόλος) .
  • Οι ελαιοχρωματιστές μας θα χρησιμοποιήσουν την φθηνότερη δυνατή λύση ώστε να μην υπάρχει δυσανάλογη επιβάρυνση , πχ αν είναι φθηνότερη καθημερινή μετάβαση από την διαμονή στον τόπο της εργασίας θα προτιμηθεί να γίνεται καθημερινό δρομολόγιο σαν οικονομικότερη λύση.
  • Βάψιμο σε κάγκελα 6 ευρώ / μέτρο “τρεχούμενο”
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%, είμαστε μια νόμιμη επιχείρηση και θα σας παράσχουμε τα νόμιμα παραστατικά που χρειάζεστε για την εργασία που θα σας προσφέρουμε.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για βάψιμο σπιτιού ή βάψιμο πολυκατοικίας κλπ και θα λάβετε ενυπόγραφη επίσημη προσφορά με λεπτομερή ανάλυση και χωρίς “ψιλά γράμματα” ή κρυφές χρεώσεις. Ζητήστε προσφορά συμπληρώνοντας αυτήν εδώ την φόρμα ή απλώς τηλεφωνώντας.

Όταν χρειάζεται βάφουμε και με ειδικό αερογράφο (χωρίς έξτρα χρέωση) . Ο αερογράφος βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή και εφαρμογή του χρώματος, δεν κάνει σπατάλη περιττού χρώματος,  και βοηθάει στην ταχύτερη ολοκλήρωση της εργασίας από τους ελαιχρωματιστές μας.

Παρακάτω δείτε μερικές φωτογραφίες από βάψιμο σε εξωτερικό σπιτιού και βάψιμο εσωτερικού χώρου.

 

Ελαιοχρωματισμός εξωτερικού τοίχου

Εξωτερικό βάψιμο σπιτιού στον Βόλο

 

ελαιχρωματισμός κτιρίου

Βάψιμο εξωτερικού τοίχου στον Βόλο

 

ελαιοχρωματισμός ανακαίνιση στον βόλο

Ανακαίνιση σπιτιού, βάψιμο σαλονιού

Βάψιμο εσωτερικών τοίχων βόλος

Βάψιμο τοίχων οροφής (Εσωτερικός Χώρος)

 

Χρήσιμη συμβουλή: Στα επίσημα website  των δημοφιλέστερων επώνυμων χρωμάτων μπορείτε να βρείτε χρωματολόγια, ιδέες, συμβουλές βαφής, συμβουλές για εργαλεία, μέχρι και οδηγούς για να βάψετε μόνη σας μειώνοντας αρκετά τον προυπολογισμό της ανακαίνισης ή συντήρησης του σπιτιού σας.

Παραθέτουμε εδω τα link:

http://www.vitex.gr/

https://www.vivechrom.gr/el

https://www.kraftpaints.gr

https://www.berling.gr/el/

(To άρθρο μας: “Ελαιοχρωματισμοί τιμές “, γράφτηκε τον Ιανουάριο του 2019)