Λέξεις κλειδιά: Πλακάκια δαπέδου τιμές, Πλακάκια μπάνιου τιμές, πλακάκια τιμή. Το άρθρο αυτό γράφτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Επειδή οι επαγγελματίες έχουν ξεκάθαρη και σταθερή τιμολόγηση , θα τολμήσουμε να ανακοινώσουμε τις δικές μας τιμές για πέρασμα πλακιδίων δαπέδου και μπάνιου.

Οι τιμές τοποθέτησης πλακιδίων είναι ακριβείς και όχι “στο περίπου”, είναι όμως ενδεικτικές καθώς τις επηρρεάζει ένα πλήθος παραμέτρων όπως απόσταση, ειδικές δυσκολίες (πχ δάπεδο που χρειάζεται μεγάλη προετοιμάσία για να δεχτούν τα πλακάκια) κλπ. Τοποθέτηση πλακάκια δαπέδου – μπάνιου τιμές: *** Όπως αναγράφουμε και παρακάτω η τιμή αυτή ισχύει για την έδρα μας που είναι ο βόλος και οι κοντινές περιοχές και η απομάκρυνση μας από αυτή μπορεί να επιφέρει κάποια επιπρόσθετη επιβάρυνση ανάλογα με το μέγεθος τους έργου.***

  • Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου τιμή: από 8 ευρώ το τετραγωνικό (μόνο η εργασία).
  • Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου εξωτερικού χώρου: από 8 ευρώ το τετραγωνικό (μόνο η εργασία) όπως και στην τοποθέτηση πλακιδίων εσωτερικού χώρου.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου τιμή: από 12 ευρώ /τ.μ (μόνο εργασία)
  • Τοποθέτηση πλαισίων κουζίνας τιμή: παρακαλώ επικοινωνήστε για δωρεάν αυτοψία και επίσημη ενυπόγραφη προσφορά, διότι οι εργασίες στην κουζίνα διαφέρουν σημαντικά ακόμη κι αν πρόκειται για την ίδια έκταση επιφάνειας κάλυψης.
  • Σταμπωτά δάπεδα τιμές: Παρακαλώ επικοινωνήστε για αυτοψία και προσφορά.
  • Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για την περιοχή του Βόλου καθώς και κοντινές περιοχές της Θεσσαλίας που δεν επιβαρύνουν σημαντικά τα έξοδα μετάβασης ή διαμονής μας.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων σε όλη την Ελλάδα: γίνεται χρέωση ανάλογη του οικονομικού μεγέθους της εργασίας και των εξόδων μετάβασης και παραμονής. (Η έδρα μας είναι ο Βόλος) .
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%, είμαστε μια νόμιμη επιχείρηση και θα σας παράσχουμε τα νόμιμα παραστατικά που χρειάζεστε για την εργασία που θα σας προσφέρουμε.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για βάψιμο σπιτιού ή βάψιμο πολυκατοικίας κλπ και θα λάβετε ενυπόγραφη επίσημη προσφορά με λεπτομερή ανάλυση και χωρίς “ψιλά γράμματα” ή κρυφές χρεώσεις. Ζητήστε προσφορά συμπληρώνοντας αυτήν εδώ την φόρμα ή απλώς τηλεφωνώντας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος, εξετάστε σοβαρά ώς λύση την χρήση πατητής τσιμεντοκονίας. Είναι απο τα ανθεκτικότερα υλικά για κάλυψη επιφανειών. Έχει πολλά πλεονεκτήματα και ελάχιστα μειονεκτήματα. Στα άρθρα (Blog) έχουμε γράψει ειδικό αφιέρωμα στην τεχνική αυτή.

Πατητή τσιμεντοκονία

Στον παρακάτω συνδέσμο θα βρείτε σχετικό άρθρο με τις τιμές μας:

Πατητή τσιμεντοκονία τιμές

Επίσης εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε αντί πλακιδίων εξωτερικού χώρου την οικονομικότερη, ανθεκτική και πανέμορφη τεχνική που λέγεται “σταμπωτά δάπεδα” . Επικοινωνήστε και ζητήστε ειδική προσφορά.

Πλακάκια εξωτερικού χώρου

Πλακίδια εξωτερικού χώρου στον Βόλο, τοποθέτηση

τοποθέτηση πλακιδιών εσωτερικού χώρου

Ανακαίνιση καθιστικού κουζίνας, τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια τοίχου

Πλακάκια εσωτερικού χώρου, τοποθέτηση σε τοίχο

σταμπωτά δάπεδα pattern

Σχέδιο τεχνικής για σταμπωτά δάπεδα

σταμπωτά δάπεδα pattern

Σχέδιο τεχνικής για σταμπωτά δάπεδα

σταμπωτά δάπεδα pattern

Σχέδιο τεχνικής για σταμπωτά δάπεδα

σταμπωτά δάπεδα pattern

Σχέδιο τεχνικής για σταμπωτά δάπεδα

σταμπωτά δάπεδα pattern

Σχέδιο τεχνικής για σταμπωτά δάπεδα

Διαβάστε για τα σταμπωτά δάπεδα: https://en.wikipedia.org/wiki/Stamped_concrete

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο πως εφαρμόζεται αυτή η τεχνική βήμα-βήμα: https://www.wikihow.com/Stamp-Concrete

Το άρθρο “Πλακάκια δαπέδου τιμές” γράφτηκε τον Ιανουάριο του 2019